Associaties

Henk de Vries, Verbeterdezaak

Consultancy op het grensvlak van strategische management en duurzame ontwikkeling, vanuit een brede ervaring in consumentenelectronica en in de food sector. Verbeterdezaak en Quality Research dragen beiden bij aan de ontwikkeling van CODIN.
http://verbeterdezaak.nl
http://www.codin.nl

dr. Huibert de Man

Huibert de Man, tevens hoofddocent aan de Open Universiteit, levert bijdragen aan veranderingsmanagement, strategie-ontwikkeling en intercultureel management, meestal in samenwerking met andere adviseurs. Zijn specifieke bijdrage ligt op het gebied van menselijk gedrag in organisaties. Het doorbreken van improductieve gedragspatronen die het leren in de weg staan is daarbij zijn specialiteit. Hij maakt daarbij gebruik van geavanceerde technieken om problemen te ontwarren en te ordenen, zoals cognitive mapping.
http://www.huibertdeman.nl

Jan Coerts, CPA Innovatie & Consultancy

Consultancy op gebied van proces management en project management, directievoering en account management, pakket-selectie, workshops en trainingen op het gebied van Open Source software, SAP implementaties en Projectmanagement in Web-technologie. CPA participeert in Stipping, net als Quality Research.
http://www.cpa-inc.nl

Maureen Jenkins, Imaginal Training

Imaginal Training is een gespecialiseerd bureau voor training en facilitation. Gevestigd in Groningen maar met een hoofdzakelijk internationale klantenkring. Imaginal Training en Quality Research onderhouden samen de "IAF Methods Database", de methodensite van de International Federation of Facilitators.
http://www.imaginal.nl
http://www.iaf-methods.org

dr. Bartjan Pennink

Socioloog en universitair docent bij Bedrijfskunde in Groningen. Doet onderzoek naar mentale beelden bij managers, en naar samenwerking. Werkt samen met Quality Research in diverse projecten en onderzoeken voor netwerken en voor Noordelijke organisaties.
http://www.pennink.nl/bjw/

Arnoud Warmerdam, Warpnet

Warpnet is een gespecialiseerde internet hosting provider in Groningen. Warpnet participeert in Stipping levert in dat verband behalve hosting ook ontwikkeling en ondersteuning voor Drupal CMS platforms.
http://www.warpnet.nl
http://www.concernloket.nl
http://www.codin.nl

Ard Wessels, Wessels Productontwikkeling

Ard Wessels werkt als zelfstandig werktuigbouwkundig productontwikkelaar voor verschillende industriƫle bedrijven in Noord-Nederland. In een samenwerkingsproject met Quality Research en enkele Noordelijke kennisinstellingen wordt gewerkt aan een project op het gebied van energiebesparing.

Hans Zierikzee, Zierikzee Training en Consult

Hans Zierikzee is een HRM specialist die consultancy en interimwerk doet. Voorzitter van de afdeling Noord van de Nederlandse Vereniging Personeelsbeleid, en vanuit die functie samen met Quality Research initiatiefnemer van VPNN, het samenwerkingsverband van 15 Noord-Nederlandse netwerken voor professionals. http://www.hanszierikzee.nl
http://www.vpnn.nl

Marian Stoppelenburg, Consonante

Teksten, communicatieplannen, trainingen, etc.
http://www.consonante.nl

Jan Legters, Legters Advies

Specialisten in coaching, proces-, interim- en verandermanagement. Doen veel bij overheden in Noord-Nederland. Werkt met Quality Research samen in een onderzoeksproject naar nieuwe samenwerkingsvormen tussen gemeenten.
http://www.legtersadvies.nl/

wessels.jpg